Webinar

En morgon med Telavox: Nyheter och kundintervjuer

November 18, 2021 09:00 AM Europe/Stockholm

Se till att säkra din plats till En morgon med Telavox: Nyheter och kundintervjuer!

Finns det något bättre än sprillans nya funktioner? Just därför vill vi visa dig allt som är nytt i Telavox och bjuda in dig till vårt digitala exklusiva evenemang den 18 november!

Vi kommer berätta vad som är på gång och hur det kan göra din arbetsdag enklare och roligare. Dessutom gör vi en djupdykning i våra smarta integrationer. Som om inte det var nog har vi även bjudit in två av våra kunder – H1 Communication och Persson Invest – för att höra med dem om hur de sparar pengar och effektiviserar sin verksamhet med Telavox.

Det blir en toppenmorgon fullproppad med insikter du inte vill missa!

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig på vårt exklusiva event!

Detta är ett exklusivt Telavox-event för dig som fått en inbjudan.

Marcus Lindeberg

Development Team Lead, Telavox

Marcus har byggt kommunikationstjänster på Telavox sedan 2013. Han dras mot komplexiteten och det potential som integrationer erbjuder. Hans vill lösa riktiga problem och skapa värde för riktiga slutanvändare.

Kim Wictorin

Customer Advocacy Specialist , Telavox

Kim Wictorin har jobbat på Telavox marknadsavdelning i cirka 4 år. Hon började som PR-ansvarig med stort fokus på Employer branding, men nu arbetar hon mest med customer advocacy och kundkommunikation.

Louise Gustafsson

Product Director, Contact Center, Telavox

Louise Gustafsson jobbar som Product Director på Telavox. Under sina 6 år på Telavox har hon (nästan) jobbat inom alla delar av organisationen med affärsutveckling, men numera är det fullt fokus på produkten och speciell vårt Contact Center erbjudande.

Peter Hasselskog Bredesen

Nordic Sales Manager, H1 Communication

Peter bor i Östersund och älskar allt som har med fjällen att göra, både sommar och vinter. Han har tidigare jobbat på Telavox och väl insatt i Telavox tjänster. Idag jobbar Peter som Nordisk Försäljningschef på H1 Communication med säte i Östersund. H1 hjälper ca 500st företag runt om i Norden med deras Svarsservice, Kundservice och Teknisk Support. De har kontor runt om i Norden och täcker in alla nordiska språk plus engelska, dygnet runt året om. De är 350st anställda och stolta ISO 27001-certifierade.

Veronica Johansson

Kund och system ansvarig, Persson Invest Ekonomipartner AB

Veronica bor i Fanbyn 4 mil öster om Östersund och gillar att umgås med vänner och allt som har med camping att göra. Hon har tidigare jobbat inom IT Infrastruktur, var med att starta upp Statens servicecenter och väl insatt i telefoni tjänster. Idag jobbar Veronica som Kund och Systemansvarig på Persson Invest koncernen med huvudkontor i Östersund. Koncernen är ett familjeägt bolag som grundades 1932 med ca 1350 anställda och 6 kärnverksamheter – Wist Last buss AB, Bilbolaget Nord AB, Fastigheter, Skog, Hyvlerier samt Vindkraftverk. Våra anläggningar finns från Köping i söder upp till Kiruna i norr samt även i Norge.

This webinar is over.